Profită de extra-reducerea de preț mPOS
și dă start încasărilor cu cardul

Special pentru întreprinzătorii din comerț cu amănuntul, cu ridicata, transport sau prestări servicii, o nouă reducere de preț

MonePOS by AROBS
Numai 399 RON + TVA

Începând din 1 ianuarie 2023, afacerile cu cifra de afaceri mai mare de 10.000 de euro trebuie să utilizeze un POS obligatoriu pentru încasări digitale, conform prevederilor Codului Fiscal.

campanie pret mpos
MonePOS by AROBS îți oferă cea mai rapidă soluție de plată contactless și paperless din România, prin care plata este efectuată în numai 10 secunde, acum la un preț mai avantajos.

În plus, odată cu activarea funcției de roaming, acest sistem mPOS poate fi folosit de oriunde.

Plățile efectuate de către clienții tăi prin MonePOS ajung instant în contul deschis la Banca Transilvania, iar banii pot fi accesați după 24 de ore, după închiderea de zi.

campanie pret mpos
Plățile digitale

De la un simplu element inovator și modern din lumea tehnologiei financiare, plățile digitale au avut devenit omniprezente în viața de zi cu zi atât a clienților, cât și a comercianților. Plata cu cardul a devenit o necesitate în toate domeniile, fie că este vorba de întreprinzători ce vând produse sau servicii, clienții și-au format așteptări cu privire la opțiunile de plată oferite. 

Deținerea de dispozitive pentru plată digitală este esențială pentru afacerea ta. Un POS sau mPOS îți va digitaliza afacerea, dar te ajută și să fi pregătit pentru noile reglementări fiscale care au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2023. Așadar, cei ce înregistrează câștiguri mai mari de 10.000 euro pe an trebuie să dețină un POS obligatoriu prin lege*

În acest context, ne adresăm cu această nouă campanie de reduceri întreprinzătorilor din retailul de mici dimensiuni, comerț cu ridicata și celor care prestrează diverse servicii, cum ar fi: consultanță, imobiliare, distribuitori, saloanelor de înfrumusețare, firme de curierat, spălătorii auto, etc. Legea privind necesitatea deținerii unui POS obligatoriu se implementează etapizat, astfel încât întreprinzătorii să beneficieze de timp pentru a se adapta noilor reglementări.

Detalii despre MonePOS

pret mpos
pret mpos
transport local

MonePOS este construit pe un terminal POS de plăți mobile, de dimensiuni reduse și foarte ușor . Funcționează wireless, este portabil și adaptabil multor industrii de mobilitate și nu numai.

MonePOS nu necesită consumabile – hârtie pentru printarea bonurilor. Chitanțele electronice pot fi accesate de către clienți prin scanarea unui cod QR care se afișează pe ecranul acestui sistem POS. 

 POS-ul lansat de AROBS reprezintă o modalitate rapidă și sigură de a încasa plăți, fiind certificat Visa și Mastercard.

Cu MonePOS plătești în doar 10 secunde!

pret mpos

Securitatea este un aspect esențial pentru plățile digitale. MonePOS nu prezintă niciun pericol pentru tine sau clienții tăi și folosește date criptate. La fiecare tranzacție este emis un cod unic pe baza căruia este făcută comunicarea dintre dispozitivul de plată (card fizic sau digital, telefon, ceas, inel etc) și cel de procesare a plății. Siguranța plăților a reprezentat și unul dintre motivele adoptării reglementărilor care prevăd necesitatea unui POS obligatoriu.

MonePOS by AROBS –soluție de conectare cu contul dvs. bancar

Atenție: Pentru implementarea sistemului și adaptarea dispozitivului MonePOS, beneficiarul trebuie să aibă un cont deschis la Banca Transilvania. 

Comisioane
Cu pachet IMM, începând de la 0,9%
pret_mpos_sigla_bt
Fără pachet IMM, începând de la 1%
pret_mpos_sigla_bt
Ce mai poți face cu 70 de bani în ziua de azi? 

Poți să încasezi în deplină siguranță 100 RON cu MonePOS iar banii tăi ajung în contul tău de la Banca Transilvania.
Acceptă tranzacții cu cardul pentru și mai multe încasări!

Dacă ești interprinzător și ai cifra de afaceri mai mare de 10.000 euro, trebuie să ai un POS obligatoriu!

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627