MonePOS acum la preț mai avantajos

MonePOS by AROBS îți oferă cea mai rapidă soluție de plată contactless și paperless din România, prin care plata este efectuată în numai 10 secunde, acum la un preț mai avantajos. 

În plus, odată cu activarea funcției de roaming, acest sistem POS poate fi folosit de oriunde.

Soluția de plăți contactless lansată de AROBS Transilvania Software este acum la un preț mai avantajos, pentru a te ajuta să începi anul 2022 în forță. 

Plățile efectuate de către clienții tăi prin MonePOS – sistem POS în primăvara 2021, ajung instant în contul bancar, și pot fi accesate după 24 de ore, după închiderea de zi.

Campania se derulează în perioada 11 ianuarie - 10 februarie.
Ai nevoie de un POS mobil? Nu mai sta pe gânduri.

pret pos
*Reducere de la prețul standard de 599 lei + TVA

Sistemul de plăți contactless MonePOS

Prin achiziția unui terminal POS, împreună cu sistemul de plăți contactless MonePOS by AROBS vei putea încasa prin simpla apropierea de către clienți a cardului, telefonului, ceasului sau a oricărui alt dispozitiv inteligent de plată. MonePOS are autonomie și este integrabil cu orice sistem de gestiune plăți.

transport local

MonePOS este un terminal POS de platăți mobile, ușor, wireless și compact cu numeroase funcții, care este adaptabil multor industrii de mobilitate și nu numai.

MonePOS nu necesită consumabile, cum ar fi hârtia și cerneala de imprimare a bonurilor. Chitanțele electronice pot fi accesate de către clienți prin scanarea unui cod QR care se afișează pe ecranul acestui sistem POS. 

 POS-ul lansat de AROBS reprezintă o modalitate rapidă și sigură de a realiza plăți certificate Visa și Mastercard.

Cu MonePOS plătești în doar 10 secunde!

MonePOS by AROBS –soluție de conectare cu contul dvs. bancar

Atenție: Pentru implementarea sistemului și adaptarea dispozitivului MonePOS, beneficiarul trebuie să aibă un cont deschis la Banca Transilvania, pentru formele juridice de tip SRL sau PFA. Decontarea tranzacților se realizează direct în contul de persoană juridică deschis la Banca Transilvania. 

 

Cine poate folosi MonePOS?

Orice afacere de orice mărime din industriile care implică mobilitate poate folosi MonePOS. Dispozitivul nostru și soluția de plată sunt folosite în taximetrie, transport public, piețe agro-alimentare, florării, firme de distribuție, curierat, transport public și privat, și multe altele.

Completează formularul și te contactăm noi

Pentru a începe o comandă sau pentru mai multe detalii despre MonePOS completează formularul de mai jos!

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627