...
cover blog MonePOS taxi

MonePOS pentru taximetrie – un parteneriat de succes

Transportul urban privat este un aspect esențial al vieții moderne și joacă un rol crucial în mobilitatea oamenilor în orașe. Într-o lume tot mai digitalizată, cei care activează în taximetrie trebuie să fie la curent cu cele mai noi tehnologii pentru a-și eficientiza munca și pentru a oferi un serviciu de calitate clienților lor. Unul dintre instrumentele esențiale cu care trebuie să fie echipată în ziua de azi o mașină de taxi este un mPOS, pentru plăți contactless eficiente și rapide. Așa a început activitatea MonePOS în domeniul taximetriei.

De la început cu MonePOS

Cristian Gădălean, membru al Asociației de Monitorizare Taxi Cluj-Napoca și managerul unei flote de mașini electrice pentru taximetrie, este unul dintre primii colaboratori ai MonePOS, încă de la lansare. Implicat în numeroase proiecte pentru modernizare prin tehnologie, acesta a susținut încă de la început electromobilitatea și nevoia implementării plăților digitale pentru segmentul țintă format din clienții tineri.

Am fost printre primii care stresa Banca Transilvania să încheie parteneriatul cu MonePOS mai repede. Colaboram deja cu AROBS pe partea de monitorizare. Erau multe modele de POS-uri pe piață, dar puține scuteau șoferii să introducă suma manual. MonePOS este integrat cu casele noastre de marcat, iar suma se transmite automat”.

masina taxi testimonial MonePOS

„De ce MonePOS?”

,,Părerea mea sinceră este că tehnologia trebuie dezvoltată cât mai mult, să fie orice proces cât mai simplu pentru clienții noștri. Dar trebuie să fie simplu și pentru angajați, așa că am ales MonePOS pentru că este ușor de implementat și de folosit. Șoferii s-au acomodat rapid”, ne spune managerul Cristian Gădălean.

Acesta consideră că cel mai mare avantaj al dispozitivelor MonePOS, pe lângă sistemul wireless, este faptul că transmite încredere și siguranță clientului. Acesta seamănă cu un POS standard, dar este mobil ca și un softPOS (aplicație mobilă pentru plăți digitale). „Oamenii pot fi sceptici să își apropie cardul sau telefonul de un alt telefon cu aplicație într-un taxi, dar cu MonePOS n-am avut nicio problemă”, mărturisește Cristian Gădălean.

Plăți digitale pentru mai multe încasări

MonePOS pe bord taxi

Deținerea unui dispozitiv de plăți digitale a devenit obligatorie de la 1 ianuarie 2023, pentru afacerile ce au încasări de peste 50.000 de lei pe an. „Mulți nu știu încă despre această lege. Era obligatorie și necesară; este un plus. Lumea încă deschide ușa de la taxi și întreabă dacă pot plăti cu cardul înainte să se urce. Cu siguranță putem observa o creștere a încasărilor de când le oferim această posibilitate”, ne spune Cristian Gădălean.

Succesul este despre încasări mai multe și clienți mulțumiți. De aceea, suntem mândrii de parteneriatele reușite cu întreprinzătorii din domeniul transportului urban privat. MonePOS by AROBS este un produs software lansat acum doi ani, în martie 2021, pentru asigurarea celor mai bune soluții de plăți digitale pentru compania ta, indiferent de industria din care faci parte.

Tranzacționează în siguranță cu MonePOS. Contactează-ne pentru detalii:

Urmărește-ne pe social media:

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627