...

MonePOS, sistem POS de plată rapidă pentru orice industrie

MonePOS este un sistem POS mobil, de mici dimensiuni, ușor integrabil, nu consumă hârtie, este aplicabil în toate industriile de mobilitate.

MonePOS se poate interconecta cu alte soluții de tip hardware sau software sau poate fi folosit de sine stătător. Astfel, se poate utiliza facil oriunde și oricând.

Sistem POS complet

sistem pos

MonePOS pentru Curierat

Tehnologia care permite plata cu cardul trebuie să fie parte din planul de afaceri într-o companie de curierat care dorește să prospere și să își mențină clienții mulțumiți. Sunt multe situațiile în care clienții optează pentru plata ramburs a unui colet dar fie nu au cash deloc sau au prea puțin, singura soluție fiind plata cu cardul printr-un sistem POS de mici dimensiuni. Utilizarea MonePOS de către firmele de curierat oferă avantajul unei modalități de plată rapide și ușoare pentru clienți iar curierilor siguranța dată de lipsa manipulării banilor cash.

sistem pos pentru horeca

MonePOS pentru HORECA & Food Delivery

Ai un hotel, restaurant, cafenea, food truck sau faci delivery? Indiferent de specificul afacerii tale, MonePOS este soluția de plată pe care o poți folosi cu ușurință atunci când ai nevoie. Oferă-le clienților tăi o experiență sigură și eficientă atunci când îți acordă încrederea de a folosi produsele pe care le oferi.

sistem pos pentru fmcg

MonePOS pentru FMCG

Afacerea ta este în domeniu FMCG? Sistemul POS de plată MonePOS se adresează și acestei industrii. Comercializarea unor bunuri la volum mare se poate achita pe un dispozitiv mic. Mai mult decât atât, sistemele mobile de plată vin la costuri reduse de achiziție și mentenanță față de sistemele POS tradiționale.

sistem pos pentru firme mici si mijlocii

MonePOS pentru Florării și Piețe Agroalimentare

Pasiunea pentru culori și frumos te-a determinat să îți deschizi o florărie? Sau ești producător de legume și fructe care își desfășoară activitatea în piețele agroalimentare? Sistemul POS MonePOS este și pentru tine! Știi câți clienți își doresc să achite cumpărăturile cu cardul? Oferă-le aceasta posibilitate! Ei plătesc în 10 secunde, tu încasezi instant și ai access la bani în 24 de ore.

sistem pos pentru retail

MonePOS pentru Retail

Știm cât este de dificil să administrezi o afacere. Furnizori, aprovizionare, gestiunea stocurilor de produse sau inventarierea lor sunt activități zilnice care îți pot da bătăi de cap. Însă, satisfacerea nevoilor clienților este un factor decisiv pentru succesul afacerii. Pe lângă produsele de calitate, tehnologia este cea care te poate ajuta să îți menții clienții fericiți. Cu MonePOS clienții tăi plătesc în #10secunde și tu ai acces la bani în maxim 24 de ore!

sistem pos

#Paperless

Noi respectăm natura! MonePOS by AROBS este un sistem POS care are ca și caracteristici principale eficiența, flexibilitatea și profitabilitatea. Eficient pentru că te ajută să gestionezi rapid și ușor plățil, flexibil deoarece este un dispozitiv de mici dimensiuni care îți permite să îl iei cu tine oriunde și profitabil pentru ca este mai ieftin decât un sistem POS traditional, are costuri de mentenanță mai mici și nu folosește hârtie.
Bonurile pot fi descărcate rapid și simplu prin simpla scanare a unui cod QR, direct pe telefon de către utilizator. În acest fel, tu nu mai ai nevoie să cumperi hârtie pentru emiterea bonurilor și contribui activ la salvarea mediului înconjurător prin folosirea tehnologiei.

Cere ofertă de sistem POS!

Pentru mai multe detalii despre MonePOS completează formularul de mai jos!

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627