...
transport local

Transport local durabil și sustenabil

Mobilitatea urbană integrează infrastructura, transportul local ecologic, inteligent și sigur, cu sisteme de e-ticketing bazat pe plățile digitale.

Introducerea sistemelor inovatoare care acceptă plata contactless și paperless în autobuze poate îmbunătăți transportul local. Transportul este o componentă vitală într-o comunitate, iar sustenabilitatea a devenit un subiect important pentru administrațiile publice și comunități.

AROBS propune comunităților locale din România soluția de plată cu cardul contactless și paperless MonePOS, care se poate integra cu orice sistem de ticketing disponibil pe piață. 

Digitalizarea plăților face parte din conceptul de transport durabil. Plata fără contact și fără consum de hârtie este o schimbare semnificativă pentru implementarea unui scenariu ecologic.

Ce este MonePOS?

MonePOS by AROBS este o soluție de plată digitală care facilitează încasările contactless – ideal pentru activitățile care implică mobilitate. Terminalul de plată este un POS mobil – caracterizat de portabilitate, datorită dimensiunii reduse și greutății mici.

transport local

mPOS – POS mobil, principala caracteristică este flexibilitatea, călătorii pot plăti biletul sau abonamentul de transport în autobuze, la ghișeu sau chiar în mișcare.

transport local

Contactless – comod și rapid. Ce poate fi mai ușor decât apropierea cardului de terminalul mPOS? Banii cash se demodează, călătorii preferă metodele de plată digitală. 

transport local

Codul QR – oferă atât bonul în format digital, pentru clienți, cât și raportul obligatoriu de închidere de zi (raportul Z), pentru companie.

transport-local

Plată în 10 secunde – MonePOS este cea mai rapidă soluție de plată de pe piața românească. Din momentul în care clientul apropie cardul de terminal, la doar 10 secunde plata este procesată.

transport-local

Paperless –  bonul digital elimină consumul rolelor de hârtie.
Impactează pozitiv mediul prin reducerea cantității de hârtie consumată și eliminarea deșeurilor.

transport local

Roaming activarea opțiunii de roaming plusează la capitolul flexibilitate. Afacerile mobile sau dornice să călătorească pot încasa digital, prin MonePOS, și în afara granițelor țării.

De ce sunt utile plățile digitale în transportul local?

plati digitale

Reducerea costurilor

Reducerea cheltuielilor produse de folosirea banilor cash, pentru depunerea de numerar, evitarea erorilor umane, minimizarea riscului de infracțiune, toate aceste aspecte pot fi soluționate prin adoptarea unei soluții de plată digitală.

transport local

Mai mulți călători

Plățile rapide, care nu implică statul la coadă pentru bilet, ci doar apropierea cardului de cititorul contactless, vor crește atractivitatea transportului în comun, pentru că vor ajuta la o construirea unei experiențe mai plăcute pentru călători. Oferirea alternativelor digitale de plată va fi un plus pentru comunitatea ta.

Transport local

Stabilizează orarul curselor

Conducătorul auto nu mai pierde timp cu manevrarea biletelor și a banilor, asigurând punctualitatea sosirilor și plecărilor.

Plăți digitale pentru orașul tău, cu MonePOS!

MonePOS în Transport  

Soluția de plată contribuie la digitalizarea transportului local al orașelor din România. Plata cu cardul oferită clienților creează avantaje majore pentru serviciile de mobilitate oferite de compania de transport.

transport local

MonePOS la Turda

Autobuzele electrice din Turda au devenit și mai ecologice cu MonePOS.

Comunitatea turdeană a fost prima din România care a trecut la transport public urban exclusiv prin autobuze electrice. În 2021, au adaugat și plăți digitale fără consum de hârtie. Suntem mândri de colaborarea cu administrația publică din Turda, un exemplu în materie de transport durabil. 

 

MonePOS la Caransebeș

Plata cu cardul a fost adăugată sistemului de ticketing din transportul public din Caransebeș, prin partaneriatul cu MonePOS. Sistemul de plată este ușor de operat și încurajează publicul larg să îl folosească.

AROBS Grup oferă administrațiilor publice din România și alte soluții complexe destinate smart city și dezvoltării durabile. Vizitează site-ul nostru arobsgrup.ro pentru mai multe detalii. 

Și orașul tău are nevoie de plata contactless în transportul public? Contactează-ne!
MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627