Plăți digitale

Zilnic, la nivel mondial, sunt realizate milioane de operațiuni financiare. Segmentul de plăți digitale este în creștere accelerată.

Plățile digitale sunt din ce în ce mai populare. Această popularitate în creștere este dată de faptul că acestea nu sunt limitate în timp și spațiu și efectuarea lor este extrem de simplă. Cifrele arată preferința și încrederea tot mai mare a populației în metodele digitale de plată.

Statista.com ne arată că, la nivel global, plățile digitale vor avea o valoare totală estimată crescută de la €5,919,779 în 2021, până la €9,315,844 în 2025. Chiar și în România, valoarea acestor plăți digitale va ajunge la 5,741,000 milioane de euro în 2021, prognoza fiind în creștere cu 13,26% pentru anul 2025, cu o valoare estimată de 9,446,000 milioane de euro.

mpos-1

Plata cu cardul contactless

Plata cu cardul este cea mai cunoscută metodă de plată digitală. Nielsen aproximează că plățile cu cardul (Mastercard, Visa, American Express, UnionPay, JCB și Discover/Diners Club) vor ajunge la 642,01 miliarde USD în 2025.

Plăți digitale prin dispozitive de tip mPOS

Cu ajutorul unui mPOS, comercianții pot accepta plăți din orice locație. Dispozitivul POS este unul mobil, rapid și ușor de utilizat de oricine. Global Market Insights aproximează că utilizarea unui mPOS va avea o rată anuală compusă de creștere (CAGR) de 19% între 2020 și 2026.

mpos-2

Plăți digitale ecologice


Deoarece acestea sunt realizate pe cale digitală, consumul de plastic și hârtie necesar printării bancnotelor în format fizic este redus considerabil. Mai mult decât atât, MonePOS este o soluție sustenabilă, pentru plăți digitale ecologice. Are o funcționalitate care permite emiterea bonurilor în format digital, doar prin scanarea unui cod QR. Așadar, sunt eliminate și o mare parte din bonurile tipărite pe hârtie, care duc anual la tăierea a peste 8,000,000 copaci.
Grija față de mediu este un criteriu esențial după care trebuie să ne ghidăm afacerile. Soluțiile de plată #contactless și #paperless exprimă responsabilitate socială și caracter antreprenorial dezvoltat.

Hai să discutăm!

Pentru mai multe detalii despre MonePOS completează formularul de mai jos!

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627