...

MonePOS pentru taximetrie

Zero restricții, mai multe curse și mai multe încasări

MonePOS - încasări electronice cu pentru afacerile din taximetrie, durează doar 10 secunde, fără risipă de hârtie și în siguranță maximă

pos mobil

MonePOS – plată electronică pentru afacerile din taximetrie. Durează doar 10 secunde. Fără risipă de hârtie

Să fie mai rapid, sigur și la îndemână?
Atunci, MonePOS este soluția de care ai nevoie!

MonePOS pentru taximetrie este deja lansat în Cluj-Napoca și în marile orașe din țară

MonePOS oferă companiilor de taxi posibilitatea de a pune la dispoziția călătorilor o modalitate integrată,
privată și sigură de a plăti orice călătorie cu cardul.

1
Plată rapidă și sigură

Plată rapidă și sigură

În colaborare cu una dintre principalele bănci din România, Banca Transilvania , clienții companiilor de taxi pot face plăți rapide și în siguranță cu cardul bancar.

2
Înglobare hardware și software

Înglobare hardware și software

Soluția MonePOS integrează atât partea de hardware care ajută la facilitarea tranzacției, cât și partea de software care asigură siguranța plăților.

3
Plată în 10 secunde

Plată în 10 secunde

Orice plată efectuată cu cardul bancar durează 10 secunde. Soluția MonePOS este certificată Visa și Mastercard prin intermediul Banca Transilvania.

pos mobil

De ce să îți echipezi mașina de taxi cu MonePOS?

În calitate de conducător auto de taxi sau de proprietar al unei companii de taximetrie, trebuie să te concentrezi pe furnizarea celui mai sigur și convenabil serviciu posibil pentru toți clienții tăi. 

Prin intermediul MonePOS, șoferii de taxi pot oferi clienților mai multe opțiuni de plată și tranzacții rapide, îmbunătățind semnificativ experiența clientului. Deoarece un singur dispozitiv portabil este singurul echipament necesar, sistemele POS mobile sunt relativ ieftine, indiferent de mărimea flotei de mașini taxi.

Utilizarea soluției MonePOS asigură un proces de plată sigur. Acest lucru aduce beneficii atât șoferilor de taxi, cât și clienților acestora. Toate tranzacțiile sunt criptate, iar dispozitivul mPOS nu stochează datele cardului plătitorului.
De asemenea, plata printr-un sistem mPOS minimizează riscurile ce reies din plățile în numerar: pierderea banilor, furtul etc.

Timpul de efectuare a unei plăți este semnificativ mai redus atunci când se utilizează un dispozitiv mPOS. Plățile sunt procesate imediat, în timp real, oferindu-i acestui sistem un avantaj imens în comparație cu cititoarele tradiționale de carduri de credit care necesită mai mult timp pentru a procesa o plată sau comparativ cu timpul necesar schimbului de numerar.
În acest fel, șoferii de taxi pot petrece mai mult timp făcând curse și mai puțin timp procesând plățile sau numărând mărunțisul pentru a da rest la finalul călătoriei. Aceasta înseamnă că pot avea mai mult timp pentru a deservi mai mulți clienți și, bineînțeles, acest proces de plată simplificat crește și satisfacția clienților.

Dacă esti proprietarul unei companii de taximetrie, trebuie să știi faptul că adoptarea plăților mPOS poate avea un efect pozitiv asupra satisfacției angajaților tăi. Conform unui raport recent, 62% dintre angajați au declarat că plățile efectuate prin intermediul unui sistem mobil de plată le-a ușurat munca. O slujbă mai ușoară înseamnă mai multă satisfacție la locul de muncă și, dacă șoferii tăi de taxi sunt fericiți, este mai probabil să ofere servicii excelente clienților.

În industria de taximetrie, instalarea unui sistem de plată de tip mPOS ușor de utilizat are beneficii uriașe. Soluția MonePOS reprezintă un mod ușor și ieftin pentru șoferii de taxi de a oferi un proces de plată rapid și sigur care asigura satisfacția clienților. Cu MonePOS poți maximiza profitul, asigurându-te, în același timp că, compania ta de taxi este cunoscută pentru serviciile sale excepționale oferite clienților.

featured

Și călătoria lui Haurețiu poate
fi plătită cu MonePOS

Plata în 10 secunde = 0 stres

Clientul scanează un cod QR cu telefonul = 0 date personale.
Clientul descarcă chitanța = 0 hârtie consumată.
Alegeri inteligente și prietenoase cu natura. 

Hai să discutăm!

Pentru mai multe detalii despre MonePOS completează formularul de mai jos!

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627