...
Cash

Cât de problematic este cash-ul în creșterea unei afaceri indiferent de mărime?

Cash-ul a devenit problematic, încetinind creșterea oricărui business. Indiferent de mărimea afacerii, plata cu cardul a devenit o necesitate. Avantajele adoptării unei soluții fintech facilitează creșterea business-ului prin reducerea costurilor de operare și prin reducerea timpului unei tranzacții, rezultând accelerare ritmului de funcționare.

Banii cash implică mai multe costuri, producând decalaje fiscale și multiple costuri asociate pentru manipulare, tipărire, transport și protejare. Inclusiv producerea monedelor este mai costisitoare decât valoarea lor.

De ce este cash-ul periculos?

Banii cash pot fi o bătaie de cap atât pentru comerciant, cât și pentru client. Din motive de siguranță, nu există o sumă ideală pe care oamenii o poartă cu ei la cumpărături, iar drumul până la un bancomat pentru a scoate mai mulți bani este un impediment pentru ambele părți. De asemenea, pandemia de COVID-19 ne-a demonstrat că banii sunt neigienici și periculoși pentru sănătatea noastră. Din motive sanitare, evitarea contactului direct este preferată și tot mai solicitată, datorită opțiunii contactless.

Vrei mai multe detalii?

Sunt plățile digitale mai sigure?

Da. Depozitarea încasărilor este o grijă constantă, lăsând business-ul vulnerabil. În schimb, plata digitală se produce instant, banii intră direct în contul comerciantului, asigurând securitatea încasărilor. Un alt avantaj al digital banking-ului este gestionarea și accesarea cu ușurință a sumelor în orice moment. Plata cu cardul oferă transparența de care orice business are nevoie pentru o funcționare eficientă, indiferent de ora sau locație.

MonePOS by AROBS vă ajută să eliminați un încă un cost: hârtia pentru printarea bonurilor. Metoda paperless oferă acces către bonul în format electronic prin scanarea codului QR apărut pe ecranul mPOS după efectuarea tranzacției. Îmbinând metoda contactless cu cea paperless, MonePOS se diferențiază pe piață prin efectuarea plății rapide în doar 10 secunde, eficientizând orice tranzacție, iar banii pot fi încasați chiar și într-un cont de persoană fizică. 

Ajută-ți afacerea să crească cu MonePOS, cea mai rapidă soluție de plăți #inovatinCluj.

Urmărește-ne și pe social media:

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627