...
securitate

Despre securitate: plăți și tranzacții cu MonePOS

Comparativ cu popularitatea de care beneficiază acum, apariția plăților contactless nu a fost la fel de spectaculoasă. Din motive de securitate, clienții se arătau reticenți față de noua metodă de plată apărută. După ce clienții au aflat despre sistemele de securitate stricte la care sistemele de încasare a plăților sunt supuse de către legislație, plățile contactless au devenit tot mai populare.

MonePOS by AROBS este un dispozitiv POS mobil, prescurtat și mPOS, pentru încasarea plăților digitale rapide și sigure. Produsul este certificat Visa și Mastercard, cei mai mari jucători din piața cardurilor la nivel european, asigurând o securitate ridicată în ce privește tranzacțiile.

Reglementările de securitate

Băncile și start up-urile Fintech care oferă servicii de plăți și tranzacțioare sunt supuse unor reglementări legale care impun sisteme de securitate robuste. Prevenirea și combaterea atacurilor cibernetice este principala preocupare din domeniu, iar securitatea este monitorizată și îmbunătățită constant.

Plățile digitale sunt încriptate cu proceduri de autentificare, asigurând un proces de plată cât mai sigur și eficient. Plățile contactless ajung să fie chiar mai sigure decât cele normale. De ce? Securitatea cibernetică a dezvoltat diverse metode de autentificare biometrică pentru consumatori sau varianta clasică de cod PIN.

Plățile contactless folosind telefonul mobil au la bază un sistem care generează un cod de securitate pentru fiecare tranzacție efectuată, motiv pentru care plata cu telefonul poate fi clasificată ca fiind printre cele mai sigure. Autentificare biometrică utilizând amprenta sau recunoașterea facială avantajează sistemul de securitate.

De ce este în interesul furnizorilor de plăți să se preocupe de securitate?

Cea mai mare parte din atenția furnizorilor de plăți este direcționată în direcția întăririi sistemului de plată. Penalitățile pentru atacurile cibernetice sunt chiar mai mari decât daunele propriu-zise făcute de atacatori.

Pe de altă parte, o bancă sau o companie care este vulnerabilă în fața hackerilor pierde încrederea clienților, afectând considerabil profitul firmei. Clienții au nevoie de siguranța economiilor și a datelor pentru a adera la o entitate bancară și pentru a se fideliza acesteia.

MonePOS este certificat de Visa și Mastercard, două entități puternice în lumea bankingului European, care au declarat politică de Zero Liability Policy (Politică de răspundere zero) – politică prin care deținătorul cardului nu este responsabil pentru tranzacțiile neautorizate.

Tranzacțiile cu MonePOS sunt criptate și se desfășoară în maximă siguranță.

Tranzacționează în siguranță cu MonePOS. Contactează-ne pentru detalii:

Urmărește-ne pe social media:

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627