...
MonePOS solutie

Get to know MonePOS. De ce numim acest POS mobil – soluție?

Cel mai probabil ați observat în comunicarea noastră pe site-ul MonePOS, pe pagina de Facebook și Linkedin, vorbim despre MonePOS ca fiind o soluție pentru plăți contactless, nu doar un simplu mPOS. Într-adevăr, scopul principal al MonePOS este de a facilita încasările digitale rapide și sigure. Totuși, de ce îl numim soluție?

Context

După cum arată cifrele Statista și după cum putem observa comportamentul consumatorilor din ultimii ani, suntem tot mai aproape de trecerea la o societate fără numerar – cashless society. Banii cash s-au demodat odată cu pandemia de COVID-19, iar folosirea plăților digitale a fost accelerată. Din motive de igienă, oamenii preferă tot mai mult plățile digitale în detrimentul banilor cash, renunțând să mai poarte la ei bancnote și monede.

Acceptarea plăților digitale aduce beneficii pentru orice afacere – optimizarea costurilor, eficientizarea vitezei de lucru și transparență totală a încasărilor. Posibilitatea de plată cu cardul este unul dintre elementele dorite de clienți, cărora li se deschid, de fapt, alte variante de plată. Aceștia pot achita fie cu cardul fizic, fie cu cel digital, înregistrat pe smartphone, ceas, inel sau alte dispozitive de plată inteligente.

MonePOS by AROBS – soluție pentru încasări contactless

Device-ul mobil Point-of-Sale (POS), furnizat de Castle Technologies – MP100,  cu software marca AROBS are autonomie proprie, deci încasările pot fi realizate oriunde. Portabilitatea este unul dintre avantajele cele mai importante pe care MonePOS îl poate aduce într-un business.

Am catalogat MonePOS ca fiind o soluție de plată, nu doar un simplu dispozitiv de încasare, datorită opțiunilor pe care produsul le oferă. Cu MonePOS, experiența cumpărăturilor devine complet digitală, deoarece până și bonul poate fi emis digital. Funcționalitatea paperless presupune scanarea unui cod QR pentru accesarea bonului.

MonePOS se transformă într-o soluție pentru afacerea ta pentru că te ajută să încasezi oricând și de oriunde ai nevoie. Dispozitivul POS mobil este portabil și nu este constrâns de conexiune constantă la curent electric.

Pornind de la nevoile afacerii partenere, MonePOS poate dezvolta diferite funcții, la solicitarea clientului, pentru a dezvolta o experiență cât mai completă și ușoară.

Așadar, de ce numim MonePOS soluție? Pentru că îți rezolvă, eficientizează și modernizează afacerea. Dezvoltă-ți ritmul de lucru al afacerii cu una din cele mai rapide soluții Fintech de pe piața românească!

Contactează-ne pentru mai multe detalii:

Urmărește-ne și pe social media:

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627