...
banner articol MonePOS 2024

Plăți contactless sigure și eficiente și în 2024, cu MonePOS by AROBS

Începutul de an este momentul perfect pentru antreprenori să-și redefinească strategiile, să-și stabilească obiective ambițioase și să se pregătească pentru noi provocări și oportunități. Cu o economie în continuă schimbare și tehnologii emergente, antreprenorii trebuie să fie agili și receptivi la noile tendințe ale pieței. Plata contactless la POS sau mPOS, preferată de tot mai mulți consumatori, a fost conturată ca una dintre direcțiile esențiale în ultimii ani, pentru afaceri prospere.

În 2023, numeroase studii au demonstrat că plata contactless cu cardul sau telefonul a devenit din ce în ce mai utilizată de către consumatori, la nivel global. Progresul plăților digitale poate fi observat și în România, unde se estimează că valoarea totală a pieței de plăți digitale va avea o rată anuală de creștere de 8,27%, de la 13,84 miliarde de dolari în 2024 la 16,62 miliarde de dolari în 2028, potrivit Statista.

Aceste tendințe indică faptul că antreprenorii din diverse sectoare ar trebui să fie echipați cu soluții de plăți digitale pentru a asigura o satisfacție crescută a clienților. MonePOS by AROBS reprezintă o astfel de soluție de plăți digitale contactless și paperless, ideală pentru afaceri din diferite industrii.

Iată câteva sectoare în care dispozitivul MonePOS poate aduce avantaje valoroase unei afaceri în 2024. 1

MonePOS în transportul public și privat

Plata contactless în transportul public aduce beneficii semnificative pentru compania de transport, pasageri și administrația publică. De exemplu, dispozitivele MonePOS în autobuze elimină erorile umane cu banii cash, reduc riscul infracțiunilor, scurtează timpul de așteptare la cumpărarea biletului, asigură respectarea orarului și sunt ușor de instalat oriunde, fiind dispozitive mobile.

Utilizarea POS-urilor în taximetrie simplifică procesul de plată pentru clienți, oferindu-le opțiunea de a plăti cu cardul, fără a depinde de numerar. MonePOS este un dispozitiv sigur și rapid, cu care se pot încheia tranzacții în doar 10 secunde. Mai mult, cum sustenabilitatea a devenit un subiect important în zilele noastre, avantajul oferit de MonePOS este tehnologia paperless, dispozitivul oferind bonul sub formă de cod QR pentru a elimina necesitatea consumabilelor.

Tranzacții eficiente în industria retail

Comerțul cu amănuntul reprezintă sectorul în care plata contactless a fost adaptată cel mai rapid, încă din 2020, la nivel mondial. După perioada pandemică, consumatorii s-au întors la cumpărăturile fizice, iar rapiditatea și comoditatea oferită de un dispozitiv de plată precum MonePOS, a reprezentat un factor benefic pentru comercianți, dar și pentru clienți.

Tot anul trecut, începând cu 1 ianuarie, Codului Fiscal a adoptat prevederea conform căreia orice întreprinzător cu cifra de afaceri de peste 10.000 de euro este obligat să dețină un dispozitiv de plăți digitale.

MonePOS pentru curierat

Potrivit unui studiu Statista din 2023, 64% dintre consumatorii care fac comenzi online, optează pentru livrare la domiciliu. Unii dintre consumatori optează pentru plata ramburs a coletului, astfel că se pot confrunta cu situația de a nu avea cash deloc, sau a avea prea puțin. Astfel, pentru companiile care oferă servicii de livrare, utilizarea unui dispozitiv de plăți digitale poate îmbunătăți experiența clienților. Pentru industria de curierat, MonePOS by AROBS este ideal întrucât oferă mobilitate și eficiență în tranzacții.

Așadar, tendințele indică faptul că și în acest an, plata contactless va fi din ce în ce mai utilizată de către consumatori. De aceea, MonePOS by AROBS poate fi partenerul tău de încredere pentru a le oferi clienților o experiență mulțumitoare, indiferent de industria în care activezi.

Tranzacționează în siguranță cu MonePOS. Contactează-ne pentru detalii:

Urmărește-ne pe social media:

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627