...
taximetrie

Mai puține restricții, mai multe curse și mai multe încasări! Campanie special dedicată taximetriei!

MonePOS by AROBS, în parteneriat cu Banca Transilvania oferă un preț mPOS redus special pentru industria de taximetrie. Firmele de taximetrie sau șoferii individuali își pot dota masina cu o un POS mobil care să puteți încasa plata contactless de la clienți.

Lumea în care trăim este deja cât se poate de digitală, iar plățile sunt la ordinea zilei. Plata contactless este preferată tocmai pentru că este ușor de efectuat, iar tehnologia a dezvoltat diverse dispotizitive de plată purtabile, cum sunt telefonul, ceasul, inelul.

Cum se întâmplă, totuși, plata fără contact? Datorită tehnologiei NFC – Near Field Communication, tehnologie care funcționează pe baza frecvențelor radio și face mPOS-ul, “să simtă” când trebuie să inițieze și să proceseze o plată.

Plata cu cardul în taximetrie

Dacă banii cash au fost îndrăgiți până acum, mai ales în industria taximetriei, lucrurile încep să se schimbe. Mulți dintre clienți nu mai poartă bani cash la ei, iar șoferii sunt puși în dificultate dacă nu dispun de o metodă de a încasa plata cu cardul. Din acest motiv, de multe ori șoferii pierd curse.

Alte cazuri des întâlnite sunt drumurile suplimentare până la un bancomat de unde clientul să își poată scoate bani cash să achite cursa. Încasările cu MonePOS durează doar 10 secunde, șoferul e scutit de drumuri în plus, iar clientul este fericit.

MonePOS by AROBS, alături de Banca Transilvania, îndeamnă șoferii și firmele să ofere o alternativă de plată clienților. Taximetria este un mijloc de transport privat, care, prin definiție, oferă un confort mai crescut. Mașinile dotate cu mPOS aduc confort suplimentar atât pasagerilor, cât și șoferilor.

MonePOS este un POS mobil, care are autonomie proprie și poate fi conectat la casa de marcat prin WiFi, Bluetooth sau USB. Fiind portabil, MonePOS este ideal pentru șoferi pentru că poate fi folosit de oriunde, oricând. În cazul în care este necesar, mPOS-ul poate fi încărcat direct de la mașină.

mpos-taximetrie

Securitatea plăților este grija principală a tuturor utilizatorilor cardurilor, așa că alege soluția de plată MonePOS, certificată Visa și Mastercard. Banii încasați sunt transferați în siguranță în contul tău de Banca Transilvania, de unde pot fi accesați în doar 24 de ore.

taximetrie

Comisioanele te sperie?

Între a cheltui 70 de bani la o încasare de 100 de lei și a rata o cursă, ce alegi? Da, ai citit bine, mai puțin de 1 leu te costă să încasezi 100 de lei. Pentru șoferii care au pachetul IMM de la Banca Transilvania activat, comisionul este de 0,7%. Comisionul este de 0,9% pentru cei care nu au pachetul IMM activat.

Funcția de roaming poate fi activată pe bază de solicitare, iar încasările nu vor avea granițe.

Profită de campania noastră și extinde-ți afacerea în lumea digitală. Încasările merg mai ușor și mai rapid cu MonePOS.

Urmărește-ne și pe social media:

MonePOS-logo-trs

Suntem ONLINE

Copyright © 2021
by AROBS Transilvania Software

Cluj-Napoca

Ciprian Fonoage

Email: [email protected]
Telefon: 0741 227 627